Baklava Dilim Ayna M2 Fiyatları 2023

Baklava dilim ayna; normal kesim ya da CNC makinesi aracılığı ile aynaların baklava dilimi şeklinde tasarlanmasına verilen isimdir. Baklava dilim ayna, eşit büyüklüklerde kare şeklinde örülmüş bir yapıdan oluşur. Her geçen gün evlerin konfor anlamları değişmektedir bu nedenle dekoratif ürünler de eşlik eder.

İçerik:

Baklava Aynalar Nerelerde Kullanılmaktadır?

Baklava dilim aynalar evlerinizin oturma odası, salon, yatak odası ve antrelere duvar aynası olarak tercih edilir. Estetik, şık, modern, tasarımsal olarak eşsiz mekanlar yaratabilmek için baklava dilimli aynalar en doğru seçenektir.  Bu kapsamda zevkinize hitap edecek ve evinizde şık bir ortam yaratacak baklava dilim aynalarla evinizi bambaşka havaya bürümek artık çok kolay olmaktadır! CNC baklava dilim ayna, talepler doğrultusunda CNC makinaları ile sağlanır.

Baklava Dilim Aynanın Avantajları

  • Bir alanı süslemek ya da panel oluşturabilmek için gerekli miktarda fazla ödeme olmaksızın satın alınmaktadır.
  • İstenilen her alan için uygulanabilmektedir ve boyut sıkıntısı bulunmamaktadır.
  • Malzeme, yüksek kaliteyi garanti eden standartlara uygun olarak üretilmektedir ve tam olarak ölçüme göre uygun olarak CNC tezgahlarda istenilen modellerde kesilmektedir.
  • Sadece üretim olarak değil, kurulum ve ilgili hizmetler de sipariş edilebilmektedir, finansal ve zaman kaynakların optimize edilmesi açısından yardımcı olmaktadır. Hazırlanan baklava dilim aynalar sadece birkaç saat içinde montajı yapılmaktadır.
  • Odanın aydınlatmasını arttırmak;
  • Işık yansıması sebebiyle görsel artışı;
  • Kaplamanın uzun ömürlü olması.
Baklava Dilim Ayna M2 Fiyatları 2023
Baklava Dilim Ayna M2 Fiyatları 2023

Baklava Dilim Ayna Fiyatları

Baklava ayna fiyatları CNC kesim ya da düz kesim ayna tercihlerinize göre fiyatlandırmalar sunulur. Baklava ayna fiyatlarında sipariş adeti, ölçü ve şehir içerisindeki mesafe fiyatlandırmada rol oynar. Salonunuzun duvarına, kapı girişine, yemek masanızın karşısına, oturma odalarınıza, yatak odalarınıza veya istenilen her alana şık tasarımlarla yapılmış baklava aynalar tercih edilir.

Önerilen İçerik :   Alanınızdan En İyi Şekilde Yararlanmak İçin Gardırop Tasarım Fikirleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir