Yeni Yılda Moda İpuçları

Yeni bir yılla birlikte yeni bir moda devride açılmış olacaktır. Moda sürekli olarak değişmektedir. Her yıl değişik renkler,  farklı desenli kıyafetler vs. vitrinlerde boy göstermeye başlamaktadır. 2018 yılında da moda değişecektir. Sizlere bu yazımızda 2018 yılındaki moda hakkında bilgiler vereceğiz.

Yeni Yılda Moda İpuçları

  • Bu yıl trend olarak en çok plastik ürünler göreceksiniz. Plastik desenli kıyafetler ve şeffaf ayakkabılar boy gösterecektir. Aslında bu tür yorumları yapmamızın sebebi geçtiğimiz günlerde Chanel markasının Moda haftasında modayı takip eden takipçilerine sunmuş olduğu plastik koleksiyonu sayesinde olmaktadır. Bu ürün kıyafetlerin üzerine bir palto gibi giyiliyor ve yağmurlu havalarda sizin ve kıyafetlerinizin zarar görmesini engelliyor. Ayakkabıda ise şeffaf detaylar söz konusu olmaktadır. Steve Madden markasının şeffaf bir şekilde üretilmiş olan şık ayakkabısı da 2018’in trendleri arasında yerini almıştır.
  • 2018’in moda dünyasında desenli olan ürünlerde ilgi görecektir. Jeffery Campbell’in yapmış olduğu nakış desenli şık ayakkabılarda adından epey bir söz ettirecektir.
  • Zara’nın müşterilerine sunmuş olduğu hem çok fazla topuğa sahip olmayan ve siyah ile tozpembenin birleşmiş olduğu şık ayakkabısı da 2018 yılında en çok tercih edilenler arasında yerini alacaktır.
  • Siyah botlar her yıl olduğu gibi bu yılda moda dünyasında yer alacaktır. Siz siyah bota sahip olmak istiyorsanız Balanciega’nın botunu alabilirsiniz. Sizin birçok ihtiyacınızı karşılayabilecek türden bir bottur. Giydiğiniz zaman kendinizi çok rahat hissedeceksiniz hem de gösterişli yapısı sayesinde etrafınızda da ilgi göreceksiniz. Herkes size ayakkabınızın markasını soracaktır.
  • Diğer bir seçenek türü ise tokalı ayakkabılardır. Tokalı ayakkabılar farklı bir görüntü sağlamaktadır.
  • 2018 yılında püsküllü kıyafetler trendler arasında yer alacaktır. Çantalarda, ayakkabılarda, şapkalarda ve kıyafetlerde renkli püskül detaylarıyla karşılaşacaksınız. Bu farklı türdeki püsküller sayesinde havanıza hava katılacaktır ve sizi rengârenk püskülleri sayesinde enerjik gösterecektir.
  • Birçok çanta türü vardır. Bunlar; zımbalı, zincirli, spor, renkli ve sade türde yer almaktadır. Seçim olarak her zaman sizin kararlarınızın önemi olmaktadır. Ancak bu sene bu çeşit çeşit çanta modelleri arasına birde file çantalar eklenmiş bulunmaktadır. Bu çantalar sayesinde sade bir görüntü elde edeceksiniz.
  • Mini etekler de bu yıl en çok tercih edilen modeller arasında yerini alacak. İsabel Marant marka kareli mini etek bu yıl sonbaharda koton çorabınız ile giyebileceğiniz son derece şık bir üründür. Bu sayede farklı giyiniş tarzınızla 2018 yılında dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.
Önerilen İçerik :   Dar Pantolon Kombinleri

ETİKETLER :

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir